Meghívó
A konferencia célja
Határidők
Regisztráció
Program
Szállás
Utazás
Szponzorok
Határidők
Előadásokra jelentkezést (1 oldalas összefoglalóval) legkésőbb 2018. január 31-ig kérjük benyújtani a Szervező-titkársághoz. Az előadások elfogadásáról értesítést küldünk. A Konferencia Kiadvány összeállítása érdekében a teljes szöveget ábrákkal, táblázatokkal együtt, végleges formában legkésőbb 2018. február 28-ig - elektronikus úton szíveskedjenek megküldeni a következő címek egyikére.

Mezey Zoltán – elnök
e-mail:
zoltan.mezey@flaar.eu
mobil:
(+36) 70 258 10 35
   
Csukat Gabriella - titkár
e-mail: csukat@novia.hu
mobil: (+36) 20 520 6912
   
Maros Katalin – szervezőbizottsági tag
e-mail: maroska@alvin-plast.hu
mobil: (+36) 70 2134 708


Az előadásokhoz mindenfajta technikai felszerelést biztosítunk.

Szakmai és szervezési kérdésekben fordulhatnak a szervezőbizottság titkárához és a szervezőbizottság tagjához.

Kompozit termékgyártás - alapképzés!
2018 novemberében ismét megszervezzük a kompozit termékgyártás alapismereteiről szóló tanfolyamunkat. Ajánljuk cégeknek, akik a munkatársaikat képezni kivánják, illetve olyan már tapasztalt gyártóknak, akik a kompozit termékgyártás elméleti hátterét ...  tovább »
25. jubileumi ünnepség
Az Erősített Műanyaggyártók Szövetsége 25 éve alakult, azzal a céllal, hogy közösségé formálja a magyar kompozitiparban érdekelt cégeket, segítse a szakmai fejlődésüket, bemutassa és népszerűsítse az iparág résztvevőit és eredményeit itthon és külföldön tovább »

Őszi gyárlátogatás - 2017. október 26.
Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az EMSz 2017. október 26-án üzemlátogatást szervez a szombathelyi Flytech Kft. Repülőgépgyártó üzemébe. Vendéglátónk a német és osztrák piacra közel 30 alkalmazottal gyárt ultrakönnyű és kétmotoros repülőgépekhez üveg-, és szénszálas kompozit alkatrészeket...  tovább »

 ugrás a lap tetejére  
by xGraFiX