English
A szövetségről
» Saját rendezvényeink
» Kapcsolódó rendezvények
» Pályázatok
» Állásajánlat
Erősített Műanyagok 2018 Nemzetközi Balaton Konferencia
http://www.emsz-kompozit.hu/index.php?a=konferencia
2018. Május 15., Kedd - 2018. Május 16., Szerda
A magyarországi Erősített Műanyaggyártók Szövetsége (EMSZ) tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a 2018. május 15-16.-én Balatonkenesén tartandó nemzetközi szakkonferenciára. A rendezvény Európa egyik legjelentősebb szakmai találkozója, mely kétévenként kerül megrendezésre.
[ vissza ]
Kompozit termékgyártás - alapképzés!
2018 novemberében ismét megszervezzük a kompozit termékgyártás alapismereteiről szóló tanfolyamunkat. Ajánljuk cégeknek, akik a munkatársaikat képezni kivánják, illetve olyan már tapasztalt gyártóknak, akik a kompozit termékgyártás elméleti hátterét ...  tovább »
25. jubileumi ünnepség
Az Erősített Műanyaggyártók Szövetsége 25 éve alakult, azzal a céllal, hogy közösségé formálja a magyar kompozitiparban érdekelt cégeket, segítse a szakmai fejlődésüket, bemutassa és népszerűsítse az iparág résztvevőit és eredményeit itthon és külföldön tovább »

Őszi gyárlátogatás - 2017. október 26.
Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az EMSz 2017. október 26-án üzemlátogatást szervez a szombathelyi Flytech Kft. Repülőgépgyártó üzemébe. Vendéglátónk a német és osztrák piacra közel 30 alkalmazottal gyárt ultrakönnyű és kétmotoros repülőgépekhez üveg-, és szénszálas kompozit alkatrészeket...  tovább »

 ugrás a lap tetejére  
by xGraFiX