English
A szövetségről
ERŐSÍTETT MŰANYAGOK 2018 Nemzetközi BALATON Konferencia
REINFORCED PLASTICS 2018 International BALATON Conference
25. jubileumi ünnepség
Az Erősített Műanyaggyártók Szövetsége 25 éve alakult, azzal a céllal, hogy közösségé formálja a magyar kompozitiparban érdekelt cégeket, segítse a szakmai fejlődésüket, bemutassa és népszerűsítse az iparág résztvevőit és eredményeit itthon és külföldön.

Szeretnénk ezt a kerek évfordulót együtt ünnepelni Önökkel, együtt feleleveníteni az elmúlt évek számos közös programját, megköszönni a mindenkori Elnökök és a Szervező Bizottság Tagjainak a munkáját és megemlékezni azokról a Tagokról, akik sajnos már nincsenek közöttünk.
Szeretettel meghívjuk a tisztelt Tagtársakat a 2017. december 1.-én tartandó jubileumi ünnepségünkre:
dunai panorámahajózásra, vacsorával és meglepetésekkel.

A rendezvény helyszíne: Prestige Rendezvény és Sétahajó,
indulás a Jászai Mari tér 9-es kikötőből, 18 órakor.
A program 21 óráig tart és a hajó ugyan oda érkezik vissza.
[ Főoldal ]
Kompozit termékgyártás - alapképzés!
2018 novemberében ismét megszervezzük a kompozit termékgyártás alapismereteiről szóló tanfolyamunkat. Ajánljuk cégeknek, akik a munkatársaikat képezni kivánják, illetve olyan már tapasztalt gyártóknak, akik a kompozit termékgyártás elméleti hátterét ...  tovább »
25. jubileumi ünnepség
Az Erősített Műanyaggyártók Szövetsége 25 éve alakult, azzal a céllal, hogy közösségé formálja a magyar kompozitiparban érdekelt cégeket, segítse a szakmai fejlődésüket, bemutassa és népszerűsítse az iparág résztvevőit és eredményeit itthon és külföldön tovább »

Őszi gyárlátogatás - 2017. október 26.
Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az EMSz 2017. október 26-án üzemlátogatást szervez a szombathelyi Flytech Kft. Repülőgépgyártó üzemébe. Vendéglátónk a német és osztrák piacra közel 30 alkalmazottal gyárt ultrakönnyű és kétmotoros repülőgépekhez üveg-, és szénszálas kompozit alkatrészeket...  tovább »

 ugrás a lap tetejére  
by xGraFiX