.

Szállás

KENESE BAY GARDEN RESORT & CONFERENCE

BALATONKENESE

A szálloda a fővárostól csupán egy órára, közvetlenül a Balaton partján fekszik, három hektár parkosított területen. Egyedülálló élményt nyújt: lenyűgöző helyszín. Saját partszakasszal és csodáslatos balatoni panorámával, kiváló konyhával és szolgáltatással, ami igazán emlékezetes élményt nyújt. Ideális üzleti, szabadidős és sportolási céllal érkezőknek is.

A konferenciaközpont a hotel szolgáltatásaival integrált egység,  kitűnő helyszín üzleti találkozók és szemináriumok, konferenciák, szakmai rendezvények, tréningek és csapatépítések rendezésére.

Ha kísérő személlyel érkezne a konferenciára, partnere remek lehetőségeket talál a szabadidő eltöltéséhez, pihenésre vagy az aktív kikapcsolódáshoz a hotel wellness központjában.

H-8174 Balatonkenese, Parti sétány 51.  

+36 88 622 100 

hotel@hoteltelekom.hu 

Nyelv:

KOMPOZITOS ALAPKÉPZÉS az EMSZ szervezésében

2020 november 18.-20.

Ha szeretné megismerni a kompozit termékgyártás alapanyagait és az előállítás alaplépéseit, töltse velünk ezt a három napot! A fontos elméleti tudnivalókon túl a gyakorlatban is kipróbálhatja az anyagokat és egyes technológiai lépéseket. Ha már van gyakorlata a gyártásban, ez a képzés áttekintést ad a lehetőségekről és számos kritikus kérdésre, gyakran előforduló problémákra nyújt megoldásokat. Részletek itt.