.

Accommodation

KENESE BAY GARDEN RESORT & CONFERENCE

BALATONKENESE

The hotel is just one hour from the capital, directly on the shore of Lake Balaton, surrounded by a three-acre landscaped area. The hotel offers a unique experience: an impressive venue due to its own lake access with a beach, with excellent cuisine and service to create a truly memorable experience. It is an ideal venue for your business, leisure and sports.

The conference centre is an integrated unit with hotel services, a great venue for business meetings and seminars, conferences, professional events, trainings and team building.

If you come to the conference with an accompanying person, your partner will find great opportunities for spending your free time, relaxing at the hotel’s wellness centre.

H-8174 Balatonkenese, Parti sétány 51.  

+36 88 622 100 

hotel@hoteltelekom.hu 

 

Language:

(Magyar) KOMPOZITOS ALAPKÉPZÉS az EMSZ szervezésében

2020 november 18.-20.

Ha szeretné megismerni a kompozit termékgyártás alapanyagait és az előállítás alaplépéseit, töltse velünk ezt a három napot! A fontos elméleti tudnivalókon túl a gyakorlatban is kipróbálhatja az anyagokat és egyes technológiai lépéseket. Ha már van gyakorlata a gyártásban, ez a képzés áttekintést ad a lehetőségekről és számos kritikus kérdésre, gyakran előforduló problémákra nyújt megoldásokat. Részletek itt.