English
A szövetségről
» Hírlevelek
» EMSZ Műszaki Lapok
» Aktuális jogszabályok
EMSZ Műszaki Lapok
RTM eljárások Vákuum fóliás infúzió
A leírás ismerteti azt az eljárást, mely a nyílt szerszámban dolgozó cégek számára az első lépés lehet a zárt technológiákhoz vezető úton. A technológiai leírásban a megfelelő formák, alap-és segédanyagok, a szükséges berendezések egyaránt szóba kerülnek, valamint az eljárás előnyeinek és hátrányainak elemzése is megtalálható.
A sztirolszennyezettség problémái erősített műanyagok feldolgozásánál
A kiadvány röviden ismerteti a poliészter és vinilészter gyantát feldolgozó üzemek sztirolterhelésével kapcsolatos főbb tudnivalókat, mint pl.: a párolgás mértéke az eltérő technológiáknál, hatóságilag megengedett határértékek, védekezés, stb.
A megfelelő formaleválasztó kiválasztása
A kiadvány a kompozit anyagok gyártási folyamatában fontos szerepet játszó (felület minősége, gazdaságosság, stb.) formaleválasztók típusait, működési elveit és hatékonyságát foglalja össze.
 1 2

Megjegyzés: a kiadványok az

  • EMSZ tagok számára ingyenesek
  • nem EMSZ tagoknak 2666 Ft/db egységáron kínáljuk

Polymer Composites 2017

A cseh szövetség szervezésében lehetőség adódott a 2017 évben újraindult csehországi konferencián történő részvételre. Ennek helyszíne Rychnov nad Kneznou volt, ahol lehetőségünkkel élve bemutatásra került az immáron majdnem 25 éve működő EMSz ...  tovább »

Kézi-lamináló technológiai képzés – 2017 november
Az előző tanfolyamok sikerére és a nagyszámú érdeklődésére való tekintettel tervezzük a műgyantás kézi-lamináló technológiai képzés megismétlését 2017-ben is.

 tovább »
 ugrás a lap tetejére  
by xGraFiX