English
» Tevékenység
» Történet
» Elnökség
» Alapszabály
» Miért legyen Ön is tag?
Az EMSZ elnöksége
Az elnökség célja a magyar erősített műanyaggyártó iparban érdekelt cégek közösséggé formálása, a szakmaiság erősítése, az iparág eredményeinek és résztvevőinek hazai és külföldi bemutatása, valamint népszerűsítése.
elnök
Dr. Mezey Zoltán
Flaar Kft.
e-mail: zoltan.mezey@flaar.eu
titkár
Csukat Gabriella
Novia Kft.
e-mail: csukat@novia.hu
elnökségi tag
Bencsik Dániel
Poly-matrix Kft. - http:/poly-matrix.hu
e-mail: bencsik.daniel@poly-matrix.hu
elnökségi tag
Dr. Maros Lászlóné
Alvin-Plast Kft.
e-mail: maroska@upcmail.hu
elnökségi tag
Dr. Szebényi Gábor
BME Gépészmérnöki kar, Polimertechnológia Tanszék - www.pt.bme.hu
e-mail: szebenyi@pt.bme.hu
Kompozit termékgyártás - alapképzés!
2018 novemberében ismét megszervezzük a kompozit termékgyártás alapismereteiről szóló tanfolyamunkat. Ajánljuk cégeknek, akik a munkatársaikat képezni kivánják, illetve olyan már tapasztalt gyártóknak, akik a kompozit termékgyártás elméleti hátterét ...  tovább »
25. jubileumi ünnepség
Az Erősített Műanyaggyártók Szövetsége 25 éve alakult, azzal a céllal, hogy közösségé formálja a magyar kompozitiparban érdekelt cégeket, segítse a szakmai fejlődésüket, bemutassa és népszerűsítse az iparág résztvevőit és eredményeit itthon és külföldön tovább »

Őszi gyárlátogatás - 2017. október 26.
Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az EMSz 2017. október 26-án üzemlátogatást szervez a szombathelyi Flytech Kft. Repülőgépgyártó üzemébe. Vendéglátónk a német és osztrák piacra közel 30 alkalmazottal gyárt ultrakönnyű és kétmotoros repülőgépekhez üveg-, és szénszálas kompozit alkatrészeket...  tovább »

 ugrás a lap tetejére  
by xGraFiX